Voorkom een hoge energierekening

Uw cv-ketel is vaker in gebruik dan u wellicht denkt. Dagelijks zorgt uw cv-ketel voor de warmte in huis. Daarnaast is ook het water van de douche lekker warm en begint u de dag comfortabel.

Een goede en onderhouden cv-ketel zorgt ervoor dat uw energierekening nooit te hoog uitvalt.

Het uitzoeken van een nieuwe cv-ketel die het best bij uw type woning en leefwijze past kan snel onbegonnen werk lijken. Comfort Installatietechniek helpt u hier graag bij. Met meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van centrale verwarming vindt u gegarandeerd de cv-ketel die bij u en uw huis past. 

U heeft direct contact met de VCA gecertificeerd monteurs die uw cv-ketel in uw woning plaatsen. Heeft u dus ergens nog vragen over? De vakspecialist beantwoordt deze vragen graag voor u. Omdat de monteurs meerdere jaren ervaring hebben en diverse trainingen blijven volgen, krijgt u het advies waar u om vraagt. 

Onderhoudscontract voor uw cv-ketel

Omdat cv-ketels dagelijks gebruikt worden, kan er slijtage ontstaan in de ketel. Om dit te voorkomen raadt Comfort Installatietechniek BV u aan uw ketel 1 keer per jaar te controleren op roest, slijtage en meer. Zo voorkomt u dat het rendement van de ketel verloren gaat en er onnodig gas verbruikt wordt. Met een jaarlijks onderhoudscontract houdt u uw rekening dus laag. 

U heeft al een onderhoudscontract voor € 96 (excl. onderdelen)

  • eenmaal per jaar bezoek van een monteur
  • storingen gratis opgelost

Badkamerrenovatie

Naast het plaatsen van cv-ketels, verzorgt Comfort Installatietechniek BV ook een nieuwe badkamer. Uw wensen voor een mooie en goede badkamer kunnen in de loop der jaren veranderen. De hoge wasbak die u nu zo fijn vindt, behoudt u natuurlijk in het nieuwe ontwerp. Richt uw badkamer in, zoals u wenst. Of u nu kiest voor een moderne of traditionele uitstraling, Comfort Installatietechniek BV helpt u er graag bij.

Dealer van o.a.

Intergas

Remeha

Nefit

Onderhoudscontract voor uw cv-ketel

Omdat cv-ketels dagelijks gebruikt worden, kan er slijtage ontstaan in de ketel. Om dit te voorkomen raadt Comfort Installatietechniek u aan uw cv-ketel 1 keer per jaar te controleren op roest, slijtage en meer.

Zo voorkomt u dat het rendement van de cv-ketel verloren gaat en er onnodig gas verbruikt wordt. Met een jaarlijks onderhoudscontract houdt u uw rekening dus laag. 

U heeft al een onderhoudscontract voor € 96,- inclusief BTW.

  • eenmaal per jaar bezoek van een monteur
  • storingen gratis opgelost
Onderhoudscontract IJmuiden
badkamerrenovatie IJmuiden

Badkamerrenovatie

Naast het plaatsen van cv-ketels, verzorgt Comfort Installatietechniek ook een nieuwe badkamer.

Uw wensen voor een mooie en goede badkamer kunnen in de loop der jaren veranderen. De hoge wasbak die u nu zo fijn vindt, behoudt u natuurlijk in het nieuwe ontwerp.

Richt uw badkamer in, zoals u wenst. Of u nu kiest voor een moderne of traditionele uitstraling.

Comfort Installatietechniek helpt u er graag bij.

Uw cv-ketel repareren? Of is deze aan vervanging toe?

Comfort Installatietechniek staat u graag te hulp. 

Neem contact op