Uw CV-ketel installateur in Beverwijk en de wijde omgeving

Woon comfortabel, voorkom een hoge energierekening: Comfort Installatietechniek plaatst, onderhoudt en repareert cv-ketels in en nabij Beverwijk. 

Een goede cv-ketel is het kloppende hart van uw woning. Uw cv-ketel zorgt voor de warmte in huis en elke ochtend een lekker warme douche.

Comfort Installatietechniek helpt u bij alles rondom een perfect functionerende cv-ketel: 

  • cv-ketel plaatsen: wij helpen u bij het uitzoeken van de cv-ketel die het best bij uw leefstijl en uw woning past. Met onze ruim 17 jaar ervaring in cv-ketel plaatsen in de regio Beverwijk vindt u altijd de ideale cv-ketel voor uw woning. Onze vakspecialisten zijn ervaren VCA gecertificeerd monteurs. Zij plaatsen uw cv-ketel en staan u met raad en advies bij. Met vele tevreden klanten in Beverwijk en omgeving tot gevolg. We zijn erkend dealer van gerenommeerde merken als Nefit, Intergas en Remeha.
     
  • cv-ketel onderhouden: houd uw energierekening beheersbaar met een goed onderhouden cv-ketel. Wilt u uw cv-ketel optimaal laten functioneren? Met een zo hoog mogelijk rendement en een lange levensduur? Dan is periodiek onderhoud een noodzaak. Comfort Installatietechniek kan uw cv-ketel onderhouden via een jaarlijks onderhoudscontract. U krijgt eens per jaar bezoek van een van onze erkende monteurs en storingen worden gratis opgelost.
     
  • cv-ketel repareren: gaat er rendement van uw cv-ketel verloren of wordt er onnodig veel gas verbruikt? Uw cv-ketel bewijst elke dag goede diensten en is daarmee onderhevig aan slijtage. Is de cv-ketel aan vervanging toe of wilt u de cv-ketel laten repareren? Onze ervaren reparateurs komen graag aan huis voor het cv-ketel repareren. Comfort Installatietechniek repareert al bijna 2 decennia cv-ketels voor vele tevreden klanten in en rondom Beverwijk.

Bent u op zoek naar de ideale cv-ketel voor uw woning? Zoekt u een goede onderhoudsmonteur of wilt u uw cv-ketel door een ervaren specialist laten repareren? 

Neem contact op met Comfort Installatietechniek, dé vakspecialist in de regio Beverwijk. Wij helpen u graag om er warmpjes bij te zitten en om energiekosten te sparen!

Onderhoudscontract voor uw cv-ketel

Omdat cv-ketels dagelijks gebruikt worden, kan er slijtage ontstaan in de ketel. Om dit te voorkomen raadt Comfort Installatietechniek BV u aan uw ketel 1 keer per jaar te controleren op roest, slijtage en meer. Zo voorkomt u dat het rendement van de ketel verloren gaat en er onnodig gas verbruikt wordt. Met een jaarlijks onderhoudscontract houdt u uw rekening dus laag. 

U heeft al een onderhoudscontract voor € 96 (excl. onderdelen)

  • eenmaal per jaar bezoek van een monteur
  • storingen gratis opgelost

Badkamerrenovatie

Naast het plaatsen van cv-ketels, verzorgt Comfort Installatietechniek BV ook een nieuwe badkamer. Uw wensen voor een mooie en goede badkamer kunnen in de loop der jaren veranderen. De hoge wasbak die u nu zo fijn vindt, behoudt u natuurlijk in het nieuwe ontwerp. Richt uw badkamer in, zoals u wenst. Of u nu kiest voor een moderne of traditionele uitstraling, Comfort Installatietechniek BV helpt u er graag bij.

nieuw cv-ketel laten installeren cv-ketel laten repareren

Uw cv-ketel repareren? Of is deze aan vervanging toe?

Comfort Installatietechniek staat u graag te hulp. 

Neem contact op