Laat een duurzame cv-ketel plaatsen in Haarlem

 

Vakkundig een cv-ketel plaatsen nabij Haarlem

Zoekt u een betrouwbaar installatiebedrijf om een nieuwe cv-ketel te plaatsen in Haarlem? Als erkend dealer van merken zoals Remeha, Nefit en Intergas hebben wij bij Comfort Installatietechniek altijd een cv-ketel die perfect in uw woning past. Jaagt uw verouderde cv-installatie in Haarlem uw energierekening steeds hoger op? Dan is het tijd voor passende maatregelen. Om uw woning te verwarmen en te zorgen voor warm water bent u immers iedere dag afhankelijk van uw cv-installatie in Haarlem. Comfort Installatietechniek helpt u graag bij de keuze van de beste cv-installatie. Met ruim 17 jaar ervaring weten we precies waar we het over hebben. Onze VCA gecertificeerde monteurs staan paraat om een betrouwbare cv-ketel te plaatsen in Haarlem en omstreken. 

Periodiek onderhoud is van groot belang om uw cv-ketel in topconditie te houden. Zo weet u zeker dat uw cv-ketel met een zo hoog mogelijk rendement functioneert. Bovendien verlengt vakkundig onderhoud de levensduur van uw cv-installatie aanzienlijk. Is uw huidige cv-ketel defect? Comfort Installatietechniek voert ook reparaties uit. Wij hebben bovendien doorlopend nieuwe cv-ketels op voorraad, zodat we uw defecte cv-installatie in Haarlem snel kunnen vervangen. Wilt u verzekerd zijn van een comfortabele woning? Kies dan voor ons jaarlijkse onderhoudscontract. Voor slecht € 96,- komt onze monteur ieder jaar langs om uw cv-ketel te controleren. Storingen worden dan gratis door ons verholpen.

Onderhoudscontract voor uw cv-ketel

Omdat cv-ketels dagelijks gebruikt worden, kan er slijtage ontstaan in de ketel. Om dit te voorkomen raadt Comfort Installatietechniek BV u aan uw ketel 1 keer per jaar te controleren op roest, slijtage en meer. Zo voorkomt u dat het rendement van de ketel verloren gaat en er onnodig gas verbruikt wordt. Met een jaarlijks onderhoudscontract houdt u uw rekening dus laag. 

U heeft al een onderhoudscontract voor € 96 (excl. onderdelen)

  • eenmaal per jaar bezoek van een monteur
  • storingen gratis opgelost

Badkamerrenovatie

Naast het plaatsen van cv-ketels, verzorgt Comfort Installatietechniek BV ook een nieuwe badkamer. Uw wensen voor een mooie en goede badkamer kunnen in de loop der jaren veranderen. De hoge wasbak die u nu zo fijn vindt, behoudt u natuurlijk in het nieuwe ontwerp. Richt uw badkamer in, zoals u wenst. Of u nu kiest voor een moderne of traditionele uitstraling, Comfort Installatietechniek BV helpt u er graag bij.

Uw cv-ketel repareren? Of is deze aan vervanging toe?

Comfort Installatietechniek staat u graag te hulp. 

Neem contact op