skip to Main Content

Snelle service

24/7 storingsdienst

Direct contact

Onderhoud & reparatie

Voor een snel en secuur onderhoud van uw cv-ketel

Wilt u periodiek cv-ketel onderhoud laten verrichten? Comfort Installatietechniek onderhoudt uw cv-ketel snel en secuur. Ons installatiebedrijf bezit over jarenlange expertise in zowel de installatie als de reparatie en het onderhoud van cv-ketels. Bij ons cv-ketel onderhoud houden wij altijd rekening met de meest recente eisen en regelgeving. Op deze manier kunnen wij u blijvend van een optimaal werkende cv-ketel voorzien. Een cv-ketel die nog jarenlang mee zal gaan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Of wilt u ons direct inzetten voor het onderhoud van uw cv-ketel? Lees verder of neem contact op voor de mogelijkheden.

Het belang van goed cv-ketel onderhoud

Een juist onderhoud van uw cv-ketel is van immens belang. Een cv-ketel is namelijk een ingewikkelde constructie waarin een combinatie van gas, elektra, lucht en rookgassen samenkomt. U heeft er wellicht niet altijd weet van, maar een cv-ketel is dagelijks hard aan het werk. Slijtage ligt dan op de loer. Zo kunnen onderdelen van uw cv-ketel gaan roesten of verkeerd zijn ingesteld. Ook kunnen er zeer onveilige situaties ontstaan. In het geval van een onvolledige verbranding kan koolmonoxide vrijkomen, wat u kan vergiftigen. Met andere woorden, een goed cv-ketel onderhoud is van levensbelang.

Eenmalig of periodiek onderhoud?

Wanneer u de wens heeft uw cv-ketel in optimale staat te houden, kunt u bij Comfort Installatietechniek kiezen voor twee soorten onderhoud. Zo kunt u ons inzetten voor een eenmalige onderhoudsbeurt, maar ook een contract met ons afsluiten voor periodiek onderhoud. In het laatste geval kunnen wij u voor een scherpe prijs gedurende het hele jaar voorzien van een optimaal werkende cv-ketel. Ook wanneer u een spoedreparatie behoeft, staan wij voor u klaar. Spoedreparaties zitten tevens binnen ons contract

Onderhoud CV ketel

inbegrepen. Wilt u meer weten over de kosten van een onderhoudscontract bij Comfort Installatietechniek? Neem dan contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze scherpe prijzen.

Waarom onderhoud door Comfort Installatietechniek?

Bij Comfort Installatietechniek zijn wij experts op het gebied van cv-ketels en leveren wij diverse diensten. Bij ons kunt u niet enkel voor onderhoudswerkzaamheden terecht. Ook voor ontstoppingen of badkamerrenovaties zijn wij inzetbaar. Velen hebben de weg naar ons bedrijf al weten te vinden. Dit komt doordat wij veel te bieden hebben. Hieronder vertellen wij u hier meer over. Wij bieden u onder andere:

  • 24/7 bereikbaarheid voor spoedgevallen
  • Vrijblijvend advies over uw cv-ketel
  • Snelle service door onze korte lijnen
  • Onze focus ligt op uw leefcomfort
  • Scherp geprijsd onderhoudscontract

Kortom, bij Comfort Installatietechniek bent u op de juiste plek wanneer u uw cv-ketel snel doch secuur wenst te onderhouden!

Neem contact op uw cv-ketel onderhoud

Maakt u ook de keuze voor ons installatiebedrijf voor het onderhoud van uw cv-ketel? En wilt u een onderhoudscontract voor periodiek onderhoud bij ons afsluiten? Neem dan direct contact met ons op via 0251-442993 om een afspraak te maken. U kunt ook een e-mail sturen naar info@comfort-installatietechniek.nl. Ook wanneer u vragen heeft omtrent onze andere diensten. Wij komen dan snel ter plaatse om uw cv-ketel te onderhouden!