skip to Main Content

Snelle service

24/7 storingsdienst

Direct contact

Onderhoud & reparatie

Kies voor de cv storingsdienst van Comfort Installatietechniek

Heeft u een storing aan uw cv-ketel? De cv storingsdienst van Comfort Installatietechniek heeft uw probleem snel verholpen. Ons installatiebedrijf is gespecialiseerd in de installatie, reparatie en het onderhoud van cv-ketels. Dat wij snel ter plaatse zijn, komt doordat wij 24/7 bereikbaar zijn en indien gewenst direct een installateur naar u toe kunnen sturen. Bij het verhelpen van de cv storing nemen wij de juiste regelgeving in acht. Zo werkt uw cv-ketel snel weer naar behoren en zal deze nog lang meegaan. Bent u benieuwd wat onze cv-storingsdienst zoal voor u kan betekenen? Lees verder voor meer informatie of neem contact met ons op!

Een storing aan uw cv-ketel, wat kunt u zelf doen?

Alvorens u een afspraak maakt met onze cv storingsdienst, zijn er ook enkele dingen die u zelf kunt controleren aan uw cv-ketel. Dit kan voorkomen dat u onnodig lang zonder warm water of in de kou komt te zitten. U kunt uw cv-ketel storing wellicht ook zelf verhelpen. Daarbij kunnen wij u beter van dienst zijn indien wij weten wat uw storing precies betreft. Hoort u water stromen in uw radiator? Of hoort u uw radiator kloppen of tikken? Dan kan het zijn dat u uw cv-ketel dient bij te vullen of te ontluchten. Denkt u dat er wellicht iets anders speelt, maar heeft u geen idee wat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben het probleem achter uw cv storing zo achterhaald en verholpen.

Ook inzetbaar voor periodiek onderhoud

Wenst u uw cv-ketel in de meest optimale conditie te houden? Dan kunt u ons tevens inzetten voor het periodieke onderhoud van uw cv-ketel. Voor een scherpe prijs bent u het gehele jaar door verzekerd van een goed werkende cv-ketel. Moet er een spoedreparatie plaatsvinden? Dan is het goed om te weten dat ook spoedreparaties zich in ons pakket bevinden. Wenst u meer te weten over onze kosten voor het periodieke onderhoud van uw cv-ketel? Neem dan contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze scherpe prijzen.

cv storing verhelpen cv storingsdienst

  Direct contact

  Waarom kiezen voor onze cv storingsdienst?

  Er zijn vele redenen om te kiezen voor onze cv storingsdienst en al velen hebben gebruik gemaakt van onze diensten. Naast onze vele jaren ervaring, hebben wij namelijk nog veel meer te bieden. Hieronder hebben wij onze kenmerken voor u op een rijtje gezet. Zo bieden wij onder andere:

  • 24/7 bereikbaarheid voor spoedgevallen
  • Vrijblijvend advies over uw cv-ketel
  • Snelle service door onze korte lijnen
  • Onze focus ligt op uw leefcomfort
  • Scherp geprijsd onderhoudscontract

  Kortom, bij Comfort Installatietechniek bent u op de juiste plek indien u een snelle cv storingsdienst zoekt.

  Zet onze cv storingsdienst in!

  Wenst u uw cv storing op een snelle manier te verhelpen? Wilt u ons installatiebedrijf inzetten voor uw periodieke onderhoud? Of wenst u meer te weten over onze overige diensten? Neem dan meteen contact met ons op via 0251-442993 om een afspraak te maken of mail naar info@comfort-installatietechniek.nl.
  Binnen een mum van tijd staat de installateur van onze cv storingsdienst bij u voor de deur om uw cv-ketel storing te verhelpen!