skip to Main Content

Kies ook voor een installateur van Comfort Installatietechniek

Op zoek naar een ervaren installateur voor een snelle installatie van uw cv-ketel? Neem dan snel contact op met Comfort Installatietechniek. Wij hebben jarenlange ervaring in de installatie, reparatie en het onderhouden van cv-ketels. Vakkundigheid staat bij onze monteurs voorop. Wij vinden het belangrijk de regels en richtlijnen rondom zowel de installatie als het onderhoud van uw cv-ketel in acht te houden. Dit zorgt voor u voor een goed werkende cv-ketel die wel jaren mee zal gaan. Bent u benieuwd wat onze installateur nog meer voor u kan betekenen? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op!

Onze installateur is er ook voor uw badkamerrenovatie

Bent u van plan om binnenkort uw badkamer te renoveren? Of wilt u geheel nieuw sanitair in uw badkamer laten installeren? Dan bent u bij ons tevens op de juiste plek. Met de nodige kennis en kunde in huis, houden onze monteurs rekening met de huidige richtlijnen omtrent sanitair. Een prachtig eindresultaat en een installatie op de juiste wijze zijn u dan ook gegarandeerd. Ons doel is zorgen dat u van een optimaal wooncomfort geniet. Uw badkamerrenovatie is bij ons dan ook in de juiste handen.

Een verstopping? Wij ontstoppen uw afvoer

Naast het verrichten van cv-ketel installaties en onderhoudswerkzaamheden, verricht Comfort Installatietechniek tevens werkzaamheden als ontstoppingsbedrijf. Een verstopping van uw afvoer of doucheputje is zeer vervelend. Gelukkig kunnen wij u snel van dienst zijn. Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u ons 24/7 bereiken. Onze ervaren monteur komt dan snel bij u langs om uw afvoer te ontstoppen.

Installateur

Waarom kiezen voor onze installateur?

Of u nu een installatiebedrijf voor problemen met uw cv-ketel wenst, een badkamerrenovatie behoeft of een ontstoppingsbedrijf nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Er zijn dan ook veel redenen om te kiezen voor Comfort Installatietechniek. Naast dat wij vele jaren ervaring hebben, bieden wij u nog veel meer. Wij bieden u onder andere:

  • 24/7 bereikbaarheid voor spoedgevallen
  • Vrijblijvend advies over uw cv-ketel
  • Snelle service door onze korte lijnen
  • Onze focus ligt op uw leefcomfort
  • Scherp geprijsd onderhoudscontract

Kortom, bij Comfort Installatietechniek zit u goed voor installatie, onderhoud en reparatiewerkzaamheden.

Neem contact op met onze installateur!

Wilt u een nieuwe cv-ketel laten installeren? Wenst u een badkamerrenovatie of wenst u gebruik te maken van een ontstoppingsbedrijf? Neem dan direct contact met ons op via
0251-442993 om een afspraak te maken of mail naar of mail naar info@comfort-installatietechniek.nl.
Er komt dan zo spoedig mogelijk een installateur bij u langs om uw installatie, onderhoud of reparatie te verrichten!