skip to Main Content

Snelle service

24/7 storingsdienst

Direct contact

Onderhoud & reparatie

Verhelp de problemen met uw cv ketel in Beverwijk

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf voor cv ketel onderhoud in Beverwijk? Dan is Comfort Installatietechniek de juiste keuze. Graag helpen we u af van problemen met de cv ketel. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van ketels. Wij werken voornamelijk met de Intergas, Remeha en Nefit cv ketel. Uiteraard zijn wij u ook van dienst als u een ander merk in huis heeft. Wanneer u heeft gebeld sturen wij zo spoedig mogelijk een ervaren monteur naar uw locatie. Deze helpt u dan met de reparatie van uw cv ketel.

Het belang van een goed werkende cv ketel

Wanneer uw cv ketel niet goed werkt is de kans op overlast hiervan groot. Zo kan het erg koud worden in huis of kan de ketel lekken op de vloer. Ook kan het zijn dat de ketel zijn rendement verliest als deze verouderd is. Om incidenten als deze te voorkomen wordt de cv ketel door onze installateur professioneel geïnstalleerd en nagekeken. Een cv ketel moet namelijk een lange tijd mee gaan. Het zou niet prettig zijn als u regelmatig onze cv storingsdienst moet bellen om de ketel te laten controleren. Vandaar dat we bij uw cv ketel onderhoud altijd grondig controleren of alles naar behoren werkt.

Ons ervaren installatiebedrijf draagt in Beverwijk zorg voor onderhoud aan uw cv ketel

Comfort Installatietechniek heeft meerdere jaren ervaring in het vak. Deze installateurs hebben kennis over de regels en wetten omtrent cv ketel onderhoud. Zij weten precies wat er gedaan moet worden om uw cv ketel nog lang mee te laten gaan. Dat geeft een stuk zekerheid wanneer u onze hulp nodig heeft. Zo weet u zeker dat uw ketel lang meegaat en dat deze geen rendement zal verliezen na een tijd.

Installatietechniek Beverwijk

De CV ketel installateur bij u in Beverwijk

Wanneer u een nieuwe cv ketel koopt bij Comfort Installatietechniek kan onze installatie specialist bij u in Beverwijk langskomen om deze aan te sluiten. Zo weet u zeker dat u binnen de kortste keren weer kunt genieten van een warme douche. Om te garanderen dat dit ook voor langere tijd zo blijft bieden wij bij Comfort ook een dienst aan waarbij periodiek uw cv ketel onderhoud beurten krijg.

Dit kan heel verstandig zijn, want zo zorgt u dat uw cv-ketel goed blijft functioneren. Voor een gunstig tarief voeren wij namelijk periodiek onderhoud uit aan uw cv-ketel. Ook eventuele spoedreparaties zijn bij het onderhoudscontract inbegrepen. Comfort Installatietechniek is gespecialiseerd in cv ketels van de merken Intergas, Remeha en Nefit.

Een nieuwe CV ketel kan ook gunstig zijn voor uw energierekening omdat deze zuiniger omgaan met het energieverbruik dan oude exemplaren.

Ontdek het gemak van onze cv storingsdienst in Beverwijk

Het is vervelend wanneer uw cv ketel niet meer naar behoren werkt. Om te voorkomen dat het lange tijd koud is in uw huis heeft Comfort Installatietechniek een cv storingsdienst in het leven geroepen. Wanneer u belt sturen wij onmiddellijk een installateur langs voor een grondig cv onderhoud. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken op het nummer 0251-442 993. Op deze manier kunt u direct bellen wanneer u hulp nodig heeft voor uw cv ketel.

Maak vrijblijvend een afspraak voor uw cv ketel onderhoud

Heeft u dringend hulp nodig bij het onderhoud van uw cv ketel? Of bent u toe aan een nieuwe cv ketel? Wij staan voor u klaar. Bel snel 0251-442 993 zodat een installateur van installatiebedrijf Comfort Installatietechniek in Beverwijk langskomt voor uw cv ketel onderhoud.