skip to Main Content

Snelle service

24/7 storingsdienst

Direct contact

Onderhoud & reparatie

Vakkundige installatie van of onderhoud aan uw cv ketel in Bloemendaal

Installatiebedrijf Comfort Installatietechniek helpt u aan een goed werkende cv ketel: voor zowel installeren als repareren en onderhouden kunt u bij ons terecht. De merken waarmee wij werken zijn voornamelijk Intergas, Remeha of Nefit cv ketel. Maar ook wanneer u in bezit bent van een ander merk komen wij u graag helpen. Onze installateur zal op locatie een grondige inspectie uitvoeren.

Laat uw cv ketel door een ervaren installateur nakijken in Bloemendaal

De installateurs en monteurs binnen ons installatiebedrijf hebben jarenlange ervaring opgedaan. Zij hebben veel kennis van de regels die komen kijken bij het cv ketel onderhoud. Zo weet u dat uw cv ketel altijd in goede handen is. Zij zorgen ervoor dat het onderhoud van de cv ketel altijd volgens de richtlijnen verloopt. Hierdoor heeft u een ketel die weer een lange tijd mee kan gaan en een optimaal rendement heeft.

Waarom u cv ketel onderhoud in Bloemendaal niet moet overslaan

Door het optimaliseren van de levensduur van de ketel hoeft u minder vaak te bellen naar de cv storingsdienst. Dat scheelt tijd en stress. Daarnaast wordt er tijdens het cv ketel onderhoud van onze installateur gelet op het verbeteren van het rendement van de ketel. Wanneer u een ouder model in huis heeft kan het zijn dat deze relatief weinig werk levert voor de stroom die deze vraagt. Dit kan op den duur veel geld kosten. Ook kan het zijn dat de ketel kapot gaat en dat deze begint te lekken op de vloer. Wanneer dit niet snel wordt opgelost kan dit nare gevolgen hebben. Om al deze mogelijke ellende te voorkomen is het verstandig om een installateur van Comfort Installatietechniek langs te laten komen voor grondig onderhoud aan uw cv ketel.

Wat doet de installateur bij u in Bloemendaal?

Indien u in Bloemendaal een nieuwe cv ketel bij ons koopt, welke diensten kunt u dan van ons verwachten?

  • Verwijderen van oude cv ketel
  • Installeren van nieuwe cv ketel
  • Eventueel vervangen van alle kranen onder de ketel en het expansievat
  • Inregelen en afstellen van de cv-ketel
  • Eventueel verplaatsen van de tapkraan om het vullen te vereenvoudigen
  • Thermostaat plaatsen

Installatietechniek Bloemendaal

Een nieuwe CV ketel kan ook gunstig zijn voor uw energierekening omdat deze zuiniger omgaan met het energieverbruik dan oude exemplaren. Voor een gunstig tarief voeren wij ook periodiek onderhoud uit aan uw cv-ketel. Ook eventuele spoedreparaties zijn bij het onderhoudscontract inbegrepen. Comfort Installatietechniek is gespecialiseerd in cv ketels van de merken Intergas, Remeha en Nefit.

Onze cv storingsdienst biedt snel oplossing

Wanneer uw cv ketel het plots begeeft of wanneer deze een andere storing ondervindt dan is het fijn als u direct terecht kunt bij onze cv storingsdienst. Om deze reden bieden wij u een 24 uurs-service waardoor u op ieder moment kunt bellen. Wij zorgen dan dat er zo spoedig mogelijk een monteur naar uw locatie komt die uw cv ketel problemen kan verhelpen. Zo heeft u niet langer dan nodig last van dit ongemak.

Plan snel een afspraak voor onderhoud van uw cv ketel

Wilt u een afspraak maken? Of heeft u advies nodig over de reparatie of het onderhoud van uw cv ketel? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Bel 0251-442 993 om direct een afspraak te maken in Bloemendaal zodat installatiebedrijf Comfort Installatietechniek een installateur langs stuurt voor cv ketel onderhoud.