skip to Main Content

Snelle service

24/7 storingsdienst

Direct contact

Onderhoud & reparatie

Welkom bij Comfort Installatietechniek

Woont u in Castricum en omgeving en heeft u met spoed een installateur nodig voor het verhelpen van een storing aan uw cv-ketel? Of wilt u uw woning in Castricum voorzien van een gloednieuwe cv-ketel? Comfort Installatietechniek beschikt over alle deskundigheid die nodig is voor alle werkzaamheden omtrent cv-ketels. Centraal bij ons installatiebedrijf staat altijd dat uw wooncomfort wordt verhoogd. Naast installatie van cv-ketels nemen wij onderhoud en eventuele reparaties daaraan voor onze rekening. Ook wanneer er spoed bij komt kijken. Verder kunt u bij ons terecht bij afvoerontstoppingen en badkamerrenovaties. Meer weten? Lees verder en neem contact met ons op.

Wat doet de installateur bij u in Castricum?

Indien u in Castricum een nieuwe cv ketel bij ons koopt, welke diensten kunt u dan van ons verwachten?

 • Verwijderen van oude cv ketel
 • Installeren van nieuwe cv ketel
 • Eventueel vervangen van alle kranen onder de ketel en het expansievat
 • Inregelen en afstellen van de cv-ketel
 • Eventueel verplaatsen van de tapkraan om het vullen te vereenvoudigen
 • Thermostaat plaatsen

Specialist in cv-ketels: van installatie tot storingsdienst

Het uitkiezen van de juiste nieuwe cv-ketel is belangrijk. Een ketel heeft namelijk een grote impact op uw wooncomfort. Bovendien is relevant dat u de ketel kiest die optimaal bij uw woonsituatie past. Zo profiteert u naderhand van zo gunstig mogelijke energierekeningen. Bij Comfort Installatietechniek hebben wij altijd nieuwe ketels voorradig. Mocht u voor uw woning in Castricum dus met spoed een nieuwe cv-ketel willen laten plaatsen, dan voldoen wij aan deze vraag. Sluit u daarna ook een onderhoudscontract af bij ons installatiebedrijf? Heel verstandig, want zo zorgt u dat uw cv-ketel goed blijft functioneren. Voor een gunstig tarief voeren wij namelijk periodiek onderhoud uit aan uw cv-ketel. Ook eventuele spoedreparaties zijn bij het onderhoudscontract inbegrepen. Wij werken vooral met cv-ketels van Nefit, Intergas en Remeha.

Overige specialiteiten

Naast het plaatsen en onderhouden van cv-ketels zijn wij bij Comfort Installatietechniek gespecialiseerd in dakwerkzaamheden, loodgieterswerk en badkamerrenovaties. En mocht u kampen met een verstopte afvoer, dan komen wij met spoed bij u in Castricum langs om deze te ontstoppen. We nemen dan meteen ook preventieve maatregelen, zodat de kans op een nieuwe ontstopping wordt geminimaliseerd.

Installatiebedrijf Castricum

Om deze redenen kiest u voor ons installatiebedrijf

Maakt u gebruik van Comfort Installatietechniek voor het onderhoud aan uw cv-ketel, de renovatie van uw badkamer of het ontstoppen van uw afvoer? Dan zal het u snel opvallen dat onze installateurs altijd een professionele aanpak tentoonspreiden. Daarnaast profiteert u van de volgende aspecten wanneer u in zee gaat met Comfort Installatietechniek:

 • Vrijblijvende adviezen aangaande uw cv-ketel
 • Snelle service dankzij korte lijnen
 • Onderhoudscontracten tegen aantrekkelijke tarieven
 • Bij alle werkzaamheden focus op uw gemak en leefcomfort
 • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Storing of vragen? Neem contact op!

Vertoont uw cv-ketel kuren en functioneert deze daardoor niet goed? Dan kunt u met spoed contact opnemen met onze cv-storingsdienst. Deze is 24/7 bereikbaar. Maar ook voor het beantwoorden van uw vragen over onze producten en diensten staan wij u graag te woord. Bel 0251-442993 of mail naar info@comfort-installatietechniek.nl. We plannen graag snel een afspraak in en vertrekken niet uit Castricum voor uw cv-ketel (weer) optimaal functioneert!