skip to Main Content

Snelle service

24/7 storingsdienst

Direct contact

Onderhoud & reparatie

Pak uw cv ketel in Haarlem grondig aan met Comfort Installatietechniek

Installatiebedrijf Comfort installatietechniek heeft voor u de juiste installateur om uw cv ketel te onderhouden in Haarlem. Ook als u nog geen cv ketel in huis heeft of als u een vervanging wilt kunnen wij u van dienst zijn. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in zowel het installeren als het onderhouden van cv ketels. In de aanpak van ons installatiebedrijf focussen wij op het verhogen van uw wooncomfort.

Waarom u niet zonder werkende cv ketel kan

Het is vervelend als uw cv ketel kapot gaat. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo kan deze verouderd zijn en een zeer laag rendement hebben gekregen. Ook kan de ketel door een storing uitvallen waardoor u overlast kunt ervaren. Het kan bijvoorbeeld kouder worden in uw huis. Of er kan een lekkage ontstaan boven uw vloer. In beide gevallen is het fijn dat er altijd een ervaren monteur voor u klaar staat.

De cv storingsdienst: uw hulp bij het cv ketel onderhoud in Haarlem

Heeft u in Haarlem een spoedgeval door storing aan uw cv ketel en moet er een installateur langskomen? Geen probleem: bel direct en wij sturen een van onze kundige vakmensen op weg naar uw locatie. Ons installatiebedrijf is 24 uur per dag beschikbaar. Door onze korte lijnen wordt u zo spoedig mogelijk geholpen met uw cv-ketel.

De ervaren installateur van Comfort Installatietechniek zorgt voor uw cv ketel onderhoud

Onze installateurs hebben dankzij hun jarenlange ervaring veel kennis en verstand van de regels en wetten bij het onderhoud van uw cv-ketel. Uw cv-ketel is in goede handen bij onze installateur. Deze zorgt voor een correcte behandeling van de cv-ketel middels de geldende richtlijnen. Na de controle en eventuele reparatie kunt u er vanuit gaan dat uw ketel weer een optimaal rendement heeft en dat deze nog lang mee kan gaan.

Installatiebedrijf Haarlem

Slimme thermostaat voor uw cv ketel

Door middel van een handige smartphone applicatie kunt u uw thermostaat van afstand bedienen. Zo heeft u via wifi overal ter wereld controle over hoe warm uw huiskamer in Haarlem is. Wat ook een handige functie kan zijn is dat u bijvoorbeeld een kwartier voordat u thuiskomt alvast uw verwarming een tandje hoger zet. Zo komt u elke dag weer comfortabel thuis in een lekker warm huis. Wanneer er zich een storing voordoet zult u ook een melding krijgen op uw mobiele apparaat en kunt u eventueel ook contact zoeken met de cv storingsdienst van ons installatiebedrijf.

Waarom u moet kiezen voor Comfort Installatietechniek

Kiest u voor Comfort Installatietechniek dan kiest u voor een goede service. Naast onze jarenlange ervaring kiest u ook voor onze andere sterke punten:

  • 24 uur per dag beschikbaar voor spoedgevallen
  • Snelle service door onze korte lijnen
  • Scherp geprijsde onderhoudscontracten
  • Bij elke installatie en reparatie focussen wij op uw leefcomfort
  • Advies over uw cv-ketel is vrijblijvend

Vraag vrijblijvend naar een afspraak voor uw cv ketel onderhoud in Haarlem

Werkt uw cv-ketel niet meer naar behoren of wilt u een cv-ketel laten installeren? Neem direct contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0251-442 993. We plannen graag een afspraak zodat we een installateur kunnen sturen om u zo snel mogelijk uit de brand te helpen met de problemen van uw cv-ketel in Haarlem.