skip to Main Content

Snelle service

24/7 storingsdienst

Direct contact

Onderhoud & reparatie

Comfort Installatietechniek, cv-ketel onderhoud en installatie in Heemskerk

Heeft u een cv-storing in Heemskerk of wilt u een nieuwe cv-ketel laten plaatsen? Bel Comfort Installatietechniek voor een snelle installatie. Wij zijn experts op het gebied van cv-ketels en houden ons bezig met zowel de installatie als het onderhoud hiervan. Voor ons geldt altijd dat wij u van een optimaal wooncomfort willen voorzien. Ook voor reparaties en spoedklussen zit u bij onze cv-storingsdienst goed. Wilt u uw badkamer laten renoveren of uw afvoersysteem laten ontstoppen? Zelfs deze klussen kunnen wij voor u klaren. Bent u benieuwd wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Of wenst u ons direct in te zetten? Lees dan snel verder of bel ons meteen via 0251-442993.

Het aanbod van ons installatiebedrijf

Voor uw woning in Heemskerk of omgeving is het van groot belang dat u de juiste nieuwe cv-ketel kiest. Een cv-ketel die perfect bij uw woonsituatie aansluit. Zo bespaart u eventuele hoge energiekosten. Bij Comfort Installatietechniek hebben wij altijd de nieuwste ketels op voorraad. Heeft u met spoed een nieuwe cv-ketel nodig? Dan kan onze installateur deze snel bij u installeren. Bij ons is het tevens mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten. Zo zorgen wij er periodiek voor dat uw cv-ketel optimaal blijft werken en aan de gestelde eisen blijft voldoen. Dit allemaal voor een zeer scherpe prijs. Ook het uitvoeren van een spoedreparatie zit bij ons onderhoudscontract inbegrepen. Enkele merken waar wij mee werken zijn de Nefit cv-ketel, Remeha en Intergas. Allen produceren zij zeer kwalitatief hoogwaardige producten.

Waarom een installateur van Comfort Installatietechniek?

De reden waarom u zou moeten kiezen voor Comfort Installatietechniek? Dat zijn vele redenen. Zo staan wij garant voor een professionele aanpak, vakwerk en een snelle service. Daarbij hebben wij u nog veel meer te bieden, wanneer wij de installatie of het onderhoud van uw cv-ketel op ons nemen. Wij bieden u onder andere:

 • Vrijblijvende adviezen aangaande uw cv-ketel
 • Snelle service dankzij korte lijnen
 • Onderhoudscontracten tegen aantrekkelijke tarieven
 • Bij alle werkzaamheden focus op uw gemak en leefcomfort
 • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Oftewel, zowel uw cv-ketel installatie als het onderhoud of de reparatie liggen bij ons in de juiste vakkundige handen!

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Bij ons installatiebedrijf houden wij ons niet enkel bezig met de plaatsing en het onderhoud van cv-ketels. Onze werkzaamheden richten zich tevens op dakwerkzaamheden, badkamerrenovaties en loodgieterswerk. Indien u te maken heeft met een verstopte afvoer, komt onze installateur tevens bij u in Heemskerk langs om deze snel te ontstoppen. Hierbij worden ook preventieve maatregelen genomen. Zo blijft een nieuwe verstopping uit en hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Installatiebedrijf Heemskerk

Wat doet de installateur bij u in Heemskerk?

Indien u in Heemskerk een nieuwe cv ketel bij ons koopt, welke diensten kunt u dan van ons verwachten?

 • Verwijderen van oude cv ketel
 • Installeren van nieuwe cv ketel
 • Eventueel vervangen van alle kranen onder de ketel en het expansievat
 • Inregelen en afstellen van de cv-ketel
 • Eventueel verplaatsen van de tapkraan om het vullen te vereenvoudigen
 • Thermostaat plaatsen

Slimme thermostaat voor uw Nefit cv ketel

Door middel van een handige smartphone applicatie kunt u uw thermostaat van afstand bedienen. Zo heeft u via wifi overal ter wereld controle over hoe warm uw huiskamer in Heemskerk is. Wat ook een handige functie kan zijn is dat u bijvoorbeeld een kwartier voordat u thuiskomt alvast uw verwarming een tandje hoger zet. Zo komt u elke dag weer comfortabel thuis in een lekker warm huis.

Wanneer er zich een storing voordoet zult u ook een melding krijgen op uw mobiele apparaat en kunt u eventueel ook contact zoeken met de cv storingsdienst van ons installatiebedrijf.

Vragen of een storing? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen omtrent onze producten en diensten? Of heeft u momenteel te maken met een akelige cv-storing? Neem dan snel contact op met onze cv-storingsdienst. U kunt ons 24/7 bereiken. Neem direct contact met ons op 0251-442993 of mail naar info@comfort-installatietechniek.nl. Zo kunnen wij een eventuele storing snel verhelpen. Wij komen graag bij u in Heemskerk om uw (nieuwe) cv-ketel snel en vakkundig te installeren, onderhouden of repareren!