skip to Main Content

Snelle service

24/7 storingsdienst

Direct contact

Onderhoud & reparatie

Cv-ketel onderhoud en installatie Ijmuiden door Comfort Installatietechniek

Heeft u een cv-storing in IJmuiden of zoekt u een installateur voor uw nieuwe cv-ketel? Bel dan direct naar Comfort Installatietechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de snelle installatie van cv-ketels en verrichten ook onderhoudswerkzaamheden. Een optimaal woongenot voor u staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u een reparatie of spoedklus? Dan bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Ook uw afvoer ontstoppen en het uitvoeren van een badkamerrenovatie zijn onze specialiteiten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wenst u ons direct in te zetten? Bel dan direct naar 0251-442993 of lees verder voor meer informatie.

Wat heeft ons installatiebedrijf u te bieden

Het is van groot belang dat u uw woning in IJmuiden of omgeving voorziet van de juiste nieuwe cv-ketel die het beste past bij uw woonsituatie. Dit kan u namelijk gigantisch in uw energiekosten besparen. De nieuwste ketels hebben wij bij Comfort Installatietechniek altijd op voorraad. Zoekt u met spoed een andere cv-ketel? Dan komt onze installateur deze zo snel mogelijk bij u installeren. Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Via deze weg zorgen wij er periodiek voor dat uw cv-ketel in optimale staat blijft en aan de gestelde eisen voldoet. Dit kunnen wij u bieden voor een scherpe prijs. Spoedreparaties zijn eveneens binnen het onderhoudscontract inbegrepen. Wij werken met bekende hoogwaardige merken zoals Remeha, Intergas en de Nefit cv-ketel.

Wat doet de installateur bij u in IJmuiden?

Indien u in Bloemendaal een nieuwe cv ketel bij ons koopt, welke diensten kunt u dan van ons verwachten?

 • Verwijderen van oude cv ketel
 • Installeren van nieuwe cv ketel
 • Eventueel vervangen van alle kranen onder de ketel en het expansievat
 • Inregelen en afstellen van de cv-ketel
 • Eventueel verplaatsen van de tapkraan om het vullen te vereenvoudigen
 • Thermostaat plaatsen

Slimme thermostaat voor uw cv ketel

Door gebruik te maken van de handige smartphone applicatie kunt u uw thermostaat van een afstand bedienen. Zo heeft u via wifi overal ter wereld controle over hoe warm uw huiskamer in IJmuiden is, erg handig als u wilt controleren of u uw thermostaat wel terug heeft gezet wanneer u van weg van huis bent. Of wat ook een handige functie kan zijn is dat u bijvoorbeeld een kwartier voordat u thuiskomt alvast uw verwarming een tandje hoger zet. Zo komt u elke dag weer comfortabel thuis in een lekker warm huis. Wanneer er zich een storing voordoet zult u ook een melding krijgen op uw mobiele apparaat en kunt u eventueel ook contact zoeken met de cv storingsdienst van ons installatiebedrijf.

Wat bieden wij u nog meer?

Ons installatiebedrijf richt zich niet enkel op de installatie en het onderhoud van cv-ketels. Wij houden ons tevens bezig met badkamerrenovaties, loodgieterswerk en dakwerkzaamheden. Kampt u momenteel met een verstopte afvoer? Dan komt onze installateur deze in IJmuiden snel voor u ontstoppen. Wij passen dan tevens preventieve maatregelen toe. Op deze wijze zal een nieuwe verstopping zich niet snel meer voordoen en blijft uw cv-ketel optimaal werken.

Installatiebedrijf IJmuiden

Verleng de levensduur van uw nefit cv ketel

De gemiddelde levensduur van een een cv ketel is ongeveer 12 jaar. Om ervoor te zorgen dat uw cv ketel voldoet aan dit gemiddelde kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de cv storingsdienst. Een installateur zal dan periodiek onderhoud aan uw cv ketel in IJmuiden uitvoeren zodat uw cv ketel nog jarenlang mee zal gaan.

Waarom de keuze voor Comfort Installatietechniek?

Wat zijn de redenen dat velen kiezen voor Comfort Installatietechniek? Allereerst garanderen wij vakwerk en snelle service en hanteren wij een professionele aanpak. Daarnaast hebben wij u nog veel meer te bieden. Kiest u ervoor uw cv-ketel door ons te installeren of te laten onderhouden? Dan hebben wij u het volgende te bieden:

 • Vrijblijvende adviezen aangaande uw cv-ketel
 • Snelle service dankzij korte lijnen
 • Onderhoudscontracten tegen aantrekkelijke tarieven
 • Bij alle werkzaamheden focus op uw gemak en leefcomfort
 • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Kortom, uw cv-ketel installatie, het bijkomende onderhoud of uw cv-reparatie zijn bij ons in goede handen!

Vragen of een storing? Bel of mail ons!

Wilt u meer informatie omtrent onze producten en diensten? Of kampt u momenteel met een vervelende cv-storing? Onze cv-storingsdienst is 24/7 bereikbaar en tevens snel ter plaatse. Neem direct contact met ons op via 0251-442993 of mail naar info@comfort-installatietechniek.nl. Zo kunnen wij uw storing snel oplossen. Wij komen graag bij u langs in IJmuiden voor het installeren, onderhouden of repareren van uw cv-ketel!