skip to Main Content

Snelle service

24/7 storingsdienst

Direct contact

Onderhoud & reparatie

Welkom bij Comfort Installatietechniek

Heeft u in of rond Nootdorp met spoed een installateur nodig door een storing aan uw cv-ketel? Of wenst u uw woning in Nootdorp te voorzien van een nieuwe cv-ketel? Comfort Installatietechniek beschikt over al het vakmanschap dat benodigd is voor alle aan cv-ketels gerelateerde activiteiten. In de aanpak van ons installatiebedrijf staat centraal dat uw wooncomfort wordt verhoogd. Naast de installatie van cv-ketels voeren wij het onderhoud en eventuele reparaties uit. Ook wanneer deze spoedeisend zijn. Verder kunt u bij ons terecht wanneer u last heeft van een ontstopping of wanneer u uw badkamer wenst te renoveren. Meer informatie? Lees verder en neem contact met ons op.

Specialist in cv-ketels: van installatie tot storingsdienst

Het kiezen van een nieuwe cv-ketel is een belangrijk moment. De cv-ketel heeft namelijk een grote invloed op uw wooncomfort. Bovendien is van importantie dat u de ketel kiest die het best bij uw woonsituatie past. Dit in verband met zo gunstig mogelijke toekomstige energierekeningen. Comfort Installatietechniek heeft altijd nieuwe ketels voorradig. Mocht u voor uw woning in Nootdorp dus met spoed een nieuwe cv-ketel willen laten plaatsen, dan voldoen wij aan deze vraag. Sluit u vervolgens ook een onderhoudscontract af bij ons installatiebedrijf? Heel verstandig, want zo zorgt u dat uw cv-ketel optimaal blijft functioneren. Voor een aantrekkelijk tarief voeren wij periodiek onderhoud uit aan uw cv-ketel. Ook eventuele spoedreparaties zijn bij het onderhoudscontract inbegrepen. Wij werken voornamelijk met cv-ketels van Intergas, Nefit en Remeha.

Slimme thermostaat voor uw cv ketel

U kunt een handige smartphone applicatie gebruiken waarmee u uw thermostaat van afstand kunt bedienen. Zo heeft u via wifi overal ter wereld controle over hoe warm uw huiskamer in Nootdorp is. Wat ook een handige functie kan zijn is dat u bijvoorbeeld een kwartier voordat u thuiskomt alvast uw verwarming een tandje hoger zet. Zo komt u elke dag weer comfortabel thuis in een lekker warm huis. Wanneer er zich een storing voordoet zult u ook een melding krijgen op uw mobiele apparaat en kunt u eventueel ook contact zoeken met de cv storingsdienst van ons installatiebedrijf.

Met de mobiele applicatie kunt u ook een weekschema instellen. U kunt verschillende tijdschema’s instellen en hebt volledige inzage in uw energieverbruik.

Overige specialiteiten

Naast het plaatsen en onderhouden van cv-ketels zijn wij bij Comfort Installatietechniek deskundig als het gaat om loodgieterswerk, dakwerkzaamheden en badkamerrenovaties. En mocht u hinder ondervinden van een verstopte afvoer, dan komen wij zo snel mogelijk bij u in Nootdorp langs om deze te ontstoppen. Bovendien nemen wij gelijktijdig preventieve maatregelen, zodat de kans op een nieuwe ontstopping wordt geminimaliseerd.

CV storingsdienst voor uw nefit cv ketel

De gemiddelde levensduur van een een cv ketel is ongeveer 12 jaar. Om ervoor te zorgen dat uw cv ketel voldoet aan dit gemiddelde kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de cv storingsdienst. Een installateur zal dan periodiek onderhoud aan uw cv ketel uitvoeren zodat uw cv ketel nog jarenlang mee zal gaan.

Wat doet uw installateur in Nootdorp?

Indien u in Nootdorp een nieuwe cv ketel bij ons koopt, welke diensten kunt u dan van ons verwachten?

 • Verwijderen van oude cv ketel
 • Installeren van nieuwe cv ketel
 • Eventueel vervangen van alle kranen onder de ketel en het expansievat
 • Inregelen en afstellen van de cv-ketel
 • Eventueel verplaatsen van de tapkraan om het vullen te vereenvoudigen
 • Thermostaat plaatsen

De gemiddelde levensduur van een een cv ketel is ongeveer 12 jaar. Om ervoor te zorgen dat uw cv ketel voldoet aan dit gemiddelde kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de cv storingsdienst. Een installateur zal dan periodiek onderhoud aan uw cv ketel uitvoeren zodat uw cv ketel nog jarenlang mee zal gaan.

Installatietechniek Nootdorp

Waarom kiezen voor ons installatiebedrijf

Of u Comfort Installatietechniek nu inzet voor het onderhoud aan uw cv-ketel, de renovatie van uw badkamer of het ontstoppen van uw afvoer: onze installateurs spreiden altijd een professionele aanpak tentoon. Daarvan, en van de volgende pluspunten, profiteert u wanneer u gebruikmaakt van onze diensten:

 • Vrijblijvende adviezen over uw cv-ketel
 • Snelle service dankzij korte lijnen
 • Onderhoudscontracten tegen aantrekkelijke tarieven
 • Bij alle werkzaamheden focus op uw gemak en leefcomfort
 • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Storing of vragen? Neem contact op!

Heeft uw cv-ketel momenteel kuren waardoor deze niet goed functioneert? Dan kunt u met spoed contact opnemen met onze cv-storingsdienst, die 24/7 bereikbaar is. Ook als u vragen heeft over onze producten en diensten bent u natuurlijk welkom contact op te nemen. Bel 0251-442993 of stuur een e-mail naar info@comfort-installatietechniek.nl. We plannen graag snel een afspraak in, voeren onze werkzaamheden zorgvuldig uit en vertrekken niet uit Nootdorp voor uw cv-ketel optimaal functioneert!