skip to Main Content

Snelle service

24/7 storingsdienst

Direct contact

Onderhoud & reparatie

Welkom bij Comfort Installatietechniek

Heeft u in (de omgeving van) Wijk aan Zee met spoed een installateur nodig om een storing aan uw cv-ketel te verhelpen? Of wilt u uw woning in Wijk aan Zee voorzien van een nieuwe cv-ketel? Bij Comfort Installatietechniek beschikken wij over alle deskundigheid die benodigd is voor alle werkzaamheden omtrent cv-ketels. Bij ons installatiebedrijf staat centraal dat uw wooncomfort wordt verhoogd. Naast de installatie van cv-ketels voeren wij onderhoud en eventuele reparaties daaraan uit. Ook als deze spoedeisend zijn. Verder kunt u bij ons terecht wanneer u hinder ondervindt van een afvoerontstopping of wanneer u uw badkamer wenst te renoveren. Meer informatie? Lees verder en neem contact met ons op.

Specialist in cv-ketels: van installatie tot storingsdienst

Het selecteren van de juiste nieuwe cv-ketel is een belangrijk moment. Uw ketel zal namelijk een grote impact hebben op uw wooncomfort. Bovendien is het relevant dat u de ketel kiest die het best bij uw woonsituatie past. Zo profiteert u naderhand van zo gunstig mogelijke energierekeningen. Bij Comfort Installatietechniek hebben wij altijd nieuwe ketels voorradig. Mocht u voor uw woning in Wijk aan Zee dus met spoed een nieuwe cv-ketel geplaatst willen hebben, dan is dat voor ons geen probleem. Sluit u vervolgens ook een onderhoudscontract af bij ons installatiebedrijf? Heel verstandig, want zo zorgt u dat uw cv-ketel optimaal blijft functioneren. Voor een gunstig tarief voeren wij namelijk periodiek onderhoud uit aan uw cv-ketel. Ook eventuele spoedreparaties zijn bij het onderhoudscontract inbegrepen. Wij werken vooral met cv-ketels van Nefit, Intergas en Remeha.

CV storingsdienst voor uw nefit cv ketel

De gemiddelde levensduur van een een cv ketel is ongeveer 12 jaar. U kunt ervoor zorgen dat uw cv ketel voldoet aan dit gemiddelde door ervoor kiezen gebruik te maken van de cv storingsdienst. Een installateur zal dan periodiek onderhoud aan uw cv ketel uitvoeren zodat uw cv ketel nog jarenlang mee zal gaan.

Wat doet de installateur bij u in Wijk aan Zee?

Welke diensten kunt u van onze installateur verwachten wanneer u een nieuwe cv ketel aanschaft.

 • Verwijderen van oude cv ketel
 • Installeren van nieuwe cv ketel
 • Eventueel vervangen van alle kranen onder de ketel en het expansievat
 • Inregelen en afstellen van de cv-ketel
 • Eventueel verplaatsen van de tapkraan om het vullen te vereenvoudigen
 • Thermostaat plaatsen

Overige specialiteiten

Behalve het plaatsen en onderhouden van cv-ketels zijn wij bij Comfort Installatietechniek vakbekwaam als het gaat om dakwerkzaamheden, loodgieterswerk en badkamerrenovaties. En mocht u hinder ondervinden van een verstopte afvoer, dan komen wij zo snel mogelijk bij u in Wijk aan Zee langs om deze te ontstoppen. We nemen dan meteen ook preventieve maatregelen, zodat de kans op een nieuwe ontstopping wordt geminimaliseerd.

Mobiele applicatie voor uw cv ketel

Door middel van een handige smartphone applicatie kunt u uw thermostaat van afstand bedienen. Met deze functionaliteit heeft u via wifi overal ter wereld controle over hoe warm uw woning in Wijk aan Zee is. Wat ook een handige functie kan zijn is dat u bijvoorbeeld een kwartier voordat u thuiskomt alvast uw verwarming een tandje hoger zet. Zo komt u elke dag weer comfortabel thuis in een lekker warm huis. Wanneer er zich een storing voordoet zult u ook een melding krijgen op uw mobiele apparaat en kunt u eventueel ook contact zoeken met de cv storingsdienst van ons installatiebedrijf.
Met de mobiele applicatie kunt u ook een weekschema instellen. U kunt verschillende tijdschema’s instellen en hebt volledige inzage in uw energieverbruik.

Om deze redenen kiest u voor ons installatiebedrijf

Zet u Comfort Installatietechniek in voor het onderhoud aan uw cv-ketel, de renovatie van uw badkamer of het ontstoppen van uw afvoer? Dan spreiden onze installateurs altijd een professionele aanpak tentoon. Van de volgende aspecten profiteert u óók wanneer u in zee gaat met Comfort Installatietechniek:

 • Vrijblijvende adviezen over uw cv-ketel
 • Snelle service dankzij korte lijnen
 • Onderhoudscontracten tegen aantrekkelijke tarieven
 • Bij alle werkzaamheden focus op uw gemak en leefcomfort
 • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Installatiebedrijf Wijk aan Zee

Storing of vragen? Neem contact op!

Vertoont uw cv-ketel mankementen en functioneert deze daardoor niet goed? Dan kunt u met spoed contact opnemen met onze cv-storingsdienst, die 24/7 benaderbaar is. Maar ook voor het beantwoorden van uw vragen over onze producten en diensten staan wij u graag te woord. Bel 0251-442993 of mail naar info@comfort-installatietechniek.nl. We plannen graag snel een afspraak in, voeren onze werkzaamheden nauwkeurig uit en vertrekken niet uit Wijk aan Zee voor uw cv-ketel optimaal functioneert!