skip to Main Content

Snelle service

24/7 storingsdienst

Direct contact

Onderhoud & reparatie

Comfort Installatietechniek, uw cv-ketel snel geplaatst in Zaandam

Bent u woonachtig in Zaandam en wenst u een gloednieuwe cv-ketel? Of kampt u momenteel met een storing aan uw ketel en heeft u met spoed een installateur nodig? Comfort Installatietechniek is een expert op het gebied van cv-ketels en specialiseert zich in zowel de installatie als het onderhoud hiervan. Ons doel is het verhogen van uw wooncomfort. Zelfs voor reparaties en spoedklussen bent u bij onze cv-storingsdienst aan het juiste adres. Tevens staan wij voor u klaar bij badkamerrenovaties en wanneer u te maken heeft met een verstopt afvoersysteem. Wilt u meer weten of ons direct inzetten? Lees dan verder voor meer informatie of neem contact met ons op via 0251-442993.

Mobiele applicatie voor uw cv ketel

Door middel van een handige smartphone applicatie kunt u uw thermostaat van afstand bedienen. Met deze functionaliteit heeft u via wifi overal ter wereld controle over hoe warm uw woning in Zaandam is. Wat ook een handige functie kan zijn is dat u bijvoorbeeld een kwartier voordat u thuiskomt alvast uw verwarming een tandje hoger zet. Zo komt u elke dag weer comfortabel thuis in een lekker warm huis.

Wanneer er zich een storing voordoet zult u ook een melding krijgen op uw mobiele apparaat en kunt u eventueel ook contact zoeken met de cv storingsdienst van ons installatiebedrijf. Met de mobiele applicatie kunt u ook een weekschema instellen. U kunt verschillende tijdschema’s instellen en hebt volledige inzage in uw energieverbruik.

Installatiebedrijf met een breed aanbod

De juiste nieuwe cv-ketel uitkiezen voor uw woning in Zaandam is van groot belang. Een goede ketel draagt namelijk bij aan uw wooncomfort. Daarbij is het belangrijk dat u een ketel kiest die geschikt is voor uw woonsituatie. Dit kan u namelijk hoge energiekosten besparen.

Comfort Installatietechniek heeft de nieuwste ketels altijd op voorraad. Indien u met spoed een cv-ketel nodig heeft, kunnen wij snel een cv-ketel bij u komen installeren. Wist u dat u bij ons installatiebedrijf ook een onderhoudscontract kunt afsluiten? Op die manier zorgt u ervoor dat uw cv-ketel in de meest optimale staat blijft.

Voor een scherpe prijs kunnen wij het periodieke onderhoud aan uw cv-ketel uitvoeren. Een eventuele spoedreparatie maakt ook deel uit van ons onderhoudscontract. Wij werken vooral met ketels van hoogwaardige merken zoals Intergas, Remeha en de Nefit cv-ketel.

Overige diensten van ons installatiebedrijf

Bij Comfort Installatietechniek specialiseren wij ons niet enkel in het plaatsen en onderhouden van cv-ketels. Wij houden ons tevens bezig met loodgieterswerk, dakwerkzaamheden en badkamerrenovaties.

Heeft u te maken met een verstopte afvoer? Ook dan zijn wij in Zaandam snel ter plaatse om de afvoer te ontstoppen. Hierbij nemen wij ook preventieve maatregelen, wat de kans op een nieuwe verstopping aanzienlijk verkleint.

Installatiebedrijf Zaandam

Waarom kiezen voor Comfort Installatietechniek?

Kiezen voor Comfort Installatietechniek is kiezen voor snelle service, een professionele aanpak en uitstekend vakwerk. Ons installatiebedrijf heeft u veel te bieden wanneer wij de installatie en het onderhoud van uw cv-ketel mogen verrichten. Zo bieden wij u onder andere:

 • Vrijblijvende adviezen aangaande uw cv-ketel
 • Snelle service dankzij korte lijnen
 • Onderhoudscontracten tegen aantrekkelijke tarieven
 • Bij alle werkzaamheden focus op uw gemak en leefcomfort
 • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Wat doet de installateur bij u in Zaandam?

Welke diensten kunt u van onze installateur verwachten wanneer u een nieuwe cv ketel aanschaft.

 • Verwijderen van oude cv ketel
 • Installeren van nieuwe cv ketel
 • Eventueel vervangen van alle kranen onder de ketel en het expansievat
 • Inregelen en afstellen van de cv-ketel
 • Eventueel verplaatsen van de tapkraan om het vullen te vereenvoudigen
 • Thermostaat plaatsen

Kortom, uw cv-ketel installatie, onderhoud en reparatie zijn bij ons in goede handen!

CV storingsdienst voor uw nefit cv ketel

De gemiddelde levensduur van een een cv ketel is ongeveer 12 jaar. U kunt ervoor zorgen dat uw cv ketel voldoet aan dit gemiddelde door ervoor kiezen gebruik te maken van de cv storingsdienst. Een installateur zal dan periodiek onderhoud aan uw cv ketel uitvoeren zodat uw cv ketel nog jarenlang mee zal gaan.

Storing of vragen? Neem direct contact op!

Heeft u momenteel te maken met een cv-storing? En functioneert deze niet meer naar behoren? Neem dan contact op met onze cv-storingsdienst. Wij zijn 24/7 te bereiken. Heeft u andere vragen? Ook met vragen over onze producten en diensten staan wij u graag te woord. Bel ons via 0251-442993 of mail naar info@comfort-installatietechniek.nl. Maak een afspraak om uw nieuwe cv-ketel snel en vakkundig in Zaandam te laten installeren!